Harrie Jorrit de Vries oogst lovende kritieken voor zijn rol als Jezus in De Passie Schagen.

Naast het aanjagen van feesten kent Harrie’s Harrie’s Jorrit ook tijden van bezinning en maatschappelijke betrokkenheid. Op 18 en 19 Maart jl., in de grote kerk van Schagen, nam hij de rol van Jezus voor zijn rekening bij de groots opgezette “De Passie Schagen”. Dat hij een geweldige showman is en geweldig kan zingen wisten wij natuurlijk allang. Maar een stampvolle kerk tot tranen weten te roeren, was toch nieuw.

Om een indruk te geven wat foto’s en een paar recensies. Op de website van De Passie Schagen kunt u nog veel meer lezen over dit project…

Grote Kerk Schagen

Recensie in Het Noord-Hollands Dagblad

De Passie schagen Recensie-NHD

Recensie op Schagen FM

SCHAGEN – De Passie Schagen, die vrijdag- en zaterdag werd uitgevoerd in de Grote Kerk op de Markt in Schagen, was één en al passie.

Schagens Harmonie en The Voices onder de bezielende leiding van hun bevlogen dirigenten Esther Hoek en Stephanie Kramer hadden er dan ook maanden aan gewerkt.

Zij werden ondersteund door een professionele band en Jorrit de Vries die de rol van Jezus voortreffelijk op zich nam. Vooral zijn nummer Gethsemane uit de musical Jesus Christ Superstar en I don’t know how to love him dat Stephanie Kramer als Maria zong, gingen door merg en been.

Ook de videobeelden en de belichting waren prachtig. Peter van de Wiel was de verteller, een rol die hij met verve vertolkte en op zijn lijf geschreven was.

Beide avonden waren al meteen uitverkocht.
Aldus Kitty Mertz van Schagen FM.

Klik hier voor de fotoreportage op Schagen FM…