Coverband Harrie's Herrie logo compleet

De coverband Harrie’s Herrie bestaat uit zes enthousiaste, getalenteerde artiesten. Alle Harries (en Harriët) zijn door de wol geverfde, professionele conservatoriummuzikanten met ruime podiumervaring.

Harrie’s Herrie is geen bijzaak, maar de mogelijkheid om te laten zien hoe het moet! Vol vuur en energie geeft Harrie’s Herrie zich volledig, om het feest tot een waar succes te maken.

Huwelijk, bedrijfsfeest, privé-party of openbaar optreden (pleinfeest, kermis etc.); Harrie’s Herrie speelt overal met de zelfde inzet en overgave. De superstrakke presentatie, een geweldige interactie met het publiek, extravagante kleding en zelfverzekerde uitstraling, zorgen voor de perfecte feestervaring. Alles wordt uit de kast gehaald om de aanwezigen te laten dansen en genieten.

Beleef het verschil met Harrie’s Herrie en laat u overtuigen van de Overtreffende Trap!

Harrie Jorrit de Vries

Harriët Judith van Drunen

Podiumbeest en rasentertainer Harrie Jorrit weet elk publiek voor zich te winnen. Zijn theaterachtergrond en zijn enorme bereik benut hij ten volle om schijnbaar moeiteloos te schakelen tussen de verschillende uitersten. Geboren voor het toneel en zangeres in hart en nieren, Harriët Judith blaast je de dansvloer op met haar krachtige, glasheldere en spatzuivere stem. Gesteund door de overige Harries in het achtergrondkoor worden de hits tot in de puntjes verzorgd.

Harrie Kjelt Ostendorf

Harrie Job Fisser

De ritmesectie van Harrie’s Herrie bestaat uit rots in de branding, bassist Harrie Kjelt en immer energieke drummer Harrie Job. Samen vormen zij de solide basis onder Harrie’s Herrie. Swingen, grooven en rocken; superstrak  en met een ongekende drive zorgen zij ervoor dat zelfs de meest notoire niet-danser in beweging komt.

Harrie Benjamin van der Velden

Harrie Jahja Telussa

Harrie’s Herrie wordt compleet gemaakt door het genie Harrie Benjamin op toetsen en de virtuoos Harrie Jahja op de gitaar. Als bewakers van de melodie en klankkleur spelen zij, met aanstekelijk enthousiasme, hun partijen vlekkeloos en met precies die juiste sound. Zij weten exact het gevoel weer te geven dat bij het nummer hoort.

Tezamen staan zij garant voor een weergaloos feest!